Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πάλη: Τιμωρήθηκαν οι Μογγόλοι προπονητές - «στρίπερ»

Παραδειγματική τιμωρία επέβαλε η Διεθνής Ομοσπονδία Πάλης στους δύο Μογγόλους προπονητές για το απίστευτο «σόου» που πρόσφεραν στον τελικό των ρεπεσάζ στα 65 κιλά του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών. 
Οι Τσερενμπατάρ Τσογκταμπαγιάρ και Μπιαμπαρεντσίν Μπαγιάρα έλαβαν τριετή ποινή αποκλεισμού, ενώ η Ομοσπονδία της Μογγολίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ελβετικών φράγκων για την απρεπέστατη συμπεριφορά τους.
Το περιστατικό που «σημάδεψε» τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο συνέβη στον αγώνα του συμπατριώτη τους Γκαντζορίγκ και τον Ναβρούζοφ από το Ουζμπεκιστάν, που θα έδινε στο νικητή το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια.
Έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Μογγόλος κέρδισε πόντο και προηγήθηκε με 7-6. Στο σημείο εκείνο, αντί να συνεχίσει την προσπάθειά του για να ολοκληρωθεί ο αγώνας άρχισε να πανηγυρίζει (!), αποφεύγοντας να παλέψει.
Αυτή η συμπεριφορά τιμωρείται από τον κανονισμό, κι έτσι οι διαιτητές έδωσαν πόντο στον αντίπαλό του, που ισοφάρισε. Αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τον αθλητή και τους προπονητές του, οι οποίοι συνέχισαν να πανηγυρίζουν ενώ ο αθλητής τους είχε χάσει τον αγώνα με 7-8!
Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, οι δύο προπονητές ξέφυγαν από κάθε όριο. Μετά τις φραστικές διαμαρτυρίες έβγαλαν και πέταξαν τα παπούτσια τους στους κριτές (!), ενώ ο Μπαγιάρα άρχισε να εκσφενδονίζει και τα ρούχα του (!), μένοντας στο τέλος με το εσώρουχο!!                       
                                                                                    πηγη
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου